Ledenlogin

Repetitie

Onze vrienden krijgen voorrang!

voorkant_vriendenkaart_2-3-2022_zonder.jpgIn de vorige editie van het Samenspel kondigden we het al aan: ons lenteconcert op zondag 10 april (om 11:30 in de Witte Valk, toegang gratis!). Maar in dat bericht lichtten we ook een tipje van de sluier op van iets heel leuks, namelijk onze vriendenactie. Wij zoeken naar vrienden die ons steunen door dik en dun en in ruil daarvoor mogen zij áltijd gratis naar onze concerten komen.
Wij zoeken vrienden voor het leven
De afgelopen twee jaar waren voor geen enkele vereniging makkelijk. Twee jaar lang geen donateursgelden en geen collecte; dat heeft gevolgen voor de financiële situatie van de vereniging. Vooral omdat we onze dirigent gewoon hebben doorbetaald, omdat we ook digitaal zijn gaan repeteren. Nu vinden we het concept van donateurs niet echt meer van deze tijd. Daarom zijn we op zoek naar vrienden. Vrienden die ons steunen en waar wij in onze plaats dan weer graag iets voor terug doen.
Hoeveel zijn we u waard?
Als vriend blijft u meer betrokken bij onze vereniging en steunt u onze activiteiten. We hebben 3 soorten ‘vriendschappen’: voor € 10,-, € 25,- of € 50,- per jaar. Met uw steun kunnen wij muziek kopen, instrumenten onderhouden en vervangen, de huur van onze repetitieruimte betalen en activiteiten organiseren. En iets wat wij heel belangrijk vinden: het in stand houden van ons leerorkest, waar nieuwe muzikanten (jong en/of ouder) kunnen ervaren hoe het is om in een orkest te spelen. Daarom zijn onze vrienden dus heel belangrijk en belonen we hen graag. Als vriend krijgt u een vriendenkaartje en daarmee kunt u gratis naar onze concerten.
Wilt u onze vriend worden? Dan kunt u tijdens ons concert op 10 april een vriendenkaartje kopen bij de speciale kraam. Maar u kunt ook contact opnemen met Annie Balk via 06-1818 9491 of anniebalk@hotmail.com. Bij onze vaste donateurs komen we dit jaar nog langs om het donateurschap om te zetten in een vriendschap!

© 2012 - 2024 - Muziekvereniging De Herleving - Alle Rechten voorbehouden