Ledenlogin

Repetitie

Play-In

Start-to-play-002
Categorie
Beide orkesten
Datum
2023-02-04
Locatie
Wijkcentrum Honky Tonk vindt u in wijkpark Bangaerde, Bangaerde 2, 1689 BH Zwaag

Dit jaar bestaat muziekvereniging De Herleving Zwaag al 110 jaar.

In die 110 jaar heeft de vereniging veel mooie momenten beleefd en is zij ondanks haar hoge leeftijd nog springlevend!muzikant 291x300

Het harmonieorkest heeft een vrij complete bezetting en we hebben ook nog een leerorkest!

In het leerorkest kunnen beginnende muzikanten van alle leeftijden orkest ervaring opdoen.

Bij genoeg ervaring in het leerorkest stromen muzikanten door naar het harmonieorkest. Beide orkesten staan al vele jaren onder leiding van dirigent Rolf Hoogenberg.

De komende jaren staan een aantal uitwisselingen op het programma o.a. met een orkest uit Duitsland en een orkest uit Zwitserland.

Om het 110-jarig bestaan een feestelijk tintje te geven organiseert de Herleving Zwaag op 4 febr. 2023 een Play-in in wijkcentrum Honky Tonk te Zwaag.

Alle muzikanten die slagwerk of een blaasinstrument spelen of hebben gespeeld kunnen zich opgeven om op zat. 4 febr. 2023 vanaf 9.30 uur een dag samen te repeteren op een aantal muziekstukken die dan aan het eind van de dag rond 16 uur tijdens een concert worden uitgevoerd. In Honky Tonk wordt er gezamenlijk gerepeteerd en vindt ook het concert plaats. De kosten voor deze geheel verzorgde dag (inclusief bladmuziek, koffie/thee/limonade, lunch en 2 gratis entreekaarten voor het afsluitende concert) zijn slechts € 15,-. Het doel van deze Play-in is samen een leuke dag hebben door samen muziek te maken en na afloop van deze dag aan het publiek te laten horen wat het resultaat is van één dagje samen oefenen!

Heeft u bv vroeger ooit eens een instrument gespeeld en heeft u nu misschien wat meer vrije tijd en denkt u er over om weer eens te beginnen met muziek maken dan is dit misschien wel een leuk idee om het weer eens te proberen en kennis te maken met ons orkest.

Opgeven voor de Play-in kan t/m 21 januari via anniebalk@hotmail.com

We ontmoeten u graag op zaterdag 4 februari!

 
 

Alle datums

  • 2023-02-04

Powered by iCagenda

© 2012 - 2023 - Muziekvereniging De Herleving - Alle Rechten voorbehouden